Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2008 10:52 - Охраната на Бар Дрийм е била зверски бита в полицията
Автор: kaka Категория: Новини   
Прочетен: 3462 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.12.2008 10:54


Служители на охранителна фирма Джем Секюрити, която охранява Бар “Дрийм” Перник, са били бити като роби в пернишката полиция, съобщи за Агенция “За Перник” Емил Райков - управител на фирмата.
След скандал в Петък, в който група младежи - видимо пияни и част от тях без лични карти се опитала да влезне в дискотеката се е появил сблъсък с охраната на заведението. Отказан е бил достъп, но групата младежи успяват да влезнат. Присъединява се още една група приятели за “подкрепление”, които носели брадви, секири, боксове и ножове и става меле, разказаха работещи в дискотеката. Тогава се появява полицията, която арестува пет служители на охраната на заведението. Според управителката на бар-а единия от полицаите е баща на момче  от  групата на хулиганите, а останалите са футболисти от ФК Миньор.
“В участъка ни биха, като роби, казва единия от пострадалите охранители. Викнаха колегата ми в другата стая и започнах да чувам викове и удари в стената. След това дойде и моя ред. Биха ни с маркучи. Един се опита да ме души с верижката на врата ми, която добре, че се скъса. Биха ни по 30 минути без прекъсване”, разказва служител на Джем Секюрити /на снимката/.
Охранителите са извадили медицински в София.
Говорителят на полицията Венцислав Алексов съобщи, че нямало такова нещо. Имало е привикване за случая в дискотеката, но няма информация да е имало побой.

image

image image image image

Източник: www.zapernik.com

--------------------------------------------------------------

Да уточня: не съм от Перник, но съм била във въпросното заведение. На входа, както си му е редът, ти искат лична карта и дамската чанта за проверка /съответно мъжете проверяват за оръжие/. Дори не съм очаквала, че в заведение в провинцията се държи на подобно нещо като лична карта.
Защо тези млади момчета са в това състояние днес? Защото са си ВЪРШЕЛИ РАБОТАТА, за сметка на тази на полицаите. Нямаш лична карта - НЕ влизаш! Няма значение на кого си син или дъщеря. Личната карта е документ за самоличност, който ако не носиш в себе си, подлежиш на глоба. А ако случайно има проверка от органите на МВР в заведение, в което си пуснат без лична карта, то глоба има и за собствениците.
А тази група, която се е появила с "брадви, секири, боксове и ножове", изобщо не мисля да я коментирам. ТОВА е днешната младеж, бъдещето на България.
Бащата, който е прибрал охраната "на топло", вместо да прибере сина си и най-малкото като ОРГАН НА РЕДА да му се скара, защото е НАРУШИЛ ЗАКОНА, прибира охраната на заведението.
Както виждате момчетата са бити зверски! Тези синини не може да се получат по друг начин, освен от здраво ритане докато лежиш на земята. И всичко това, защото татиното синче не могло да се забавлява в дикотеката.
Пиша този постинг, защото това сигурно не е единичен случай. До кога в България ще е важно на кой си дете, а няма да се спазват законите на България? В чужбина няма значение кой си. И Мадона ако се издъни ще я накарат да върши "обществено полезен труд" например!
Надявам се въпросните полицаи да бъдат наказани за делото си. Това е НЕЧОВЕШКИ побой и тук изразявам несъгласието си с цялата ситуация.

Мнението на собственика на охранителната фирма можете да чуете в клипчето.



Тагове:   бар,   Охраната,


Гласувай:
0



Предишен постинг

1. анонимен - Get massive web traffic and backlinks with best xrumer service
29.01.2012 04:19
Most powerful&cost effective SEO and website traffic service in world get up to 100’000 forum backlinks now! Get great web traffic using superb backlink blast available. We can post your marketing post up to 100’000 forums worldwide, get thousands of backlinks and incredible targeted web traffic in shortest time. Most affordable and most powerful service for web traffic and backlinks in the world!!!! Your post will be published up to 100000 forums worldwide your website or blog will get instant traffic and massive increase in seo rankings just after few days or weeks so your site will get targeted long term traffic from search engines. Order now: <a href=http://xrumerservice.org>backlinks</a>
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kaka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 352275
Постинги: 126
Коментари: 344
Гласове: 755
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930