Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.10.2006 19:15 - Шофьоркаааа (не аз все още)
Автор: kaka Категория: Лични дневници   
Прочетен: 966 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 12.10.2006 20:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
*Усмихва се*

            Честито, Бубо, ама горко ми на мен!

image

И да разясня за останалите... С мойта колежка имахме уговорка. Тя беше такава: "Която първа вземе книжка кара до някоя софийска дискотека, втората пие и за двете и се прибира "мъртва" на задната седалка!" Е, "честта" за задната седалка се падна на мен. Очаквайте ни съвсем скоро някъде!
А след много малко и аз ще се присъединя към имащите книжка! Малко остана!
И който е казал, че жена-шофьор няма, нека се качи при нас да види... Караме по-добре от трима мъже взети заедно!

И специално за всички мъже (и жени де)...

Дами-шофьори? ЗА ПРЕДПОЧИТАНЕ!! - Веси Никова
От много, много години битува мнението (изразявано основно от мъжката половина на човечеството), че дамите не са в свои води, когато са зад волана. Това е констатация, която не е плод на фантазия (мъжете фантазират основно за други неща :).

Според мен все пак е очевидно, че дамата -шофьор има и своите предимства:

1. При среща с органите на реда (КАТ) настава една мила суматоха около това какво точно е направила дамата, какви документи трябва да се представят, леят се сълзи; казват се небивали оправдания; влизат в действие усмивки, деколтета, къси поли и прочие ... НАТФИЗ ряпа да яде (както се казва по нашите географски ширини :).

2. Ако имате личен шофьор- дама,то тя е внимателна, кара плавно, създава ви имидж на мъж, който е над професионалното дискриминиране на жените. Винаги е чисто, ароматно. Ако ви заболи глава или ви се схване нещо все от някъде "вълшебните" ръце ще намерят анaлгитик, или ще ви направят фин масаж. А ако евентуално не получите гореизброените неща, то със сигурност ще знае при кого да ви заведе :. Освен това ще бъдете винаги информиран! За всичко! Не забравяйте, че дамите са контактни, т.е. вашият шофьор- дама може да поеме функциите и на секретарка, и на PR, докато ви чака да приключите поредната си бизнес среща. (Дебне ви само една опасност - както казва един приятел - не бива да е влюбчива!!).

3. Таксиметров шофьор-дама - предизвикателство за всички мъже :). Друго си е да ви поканят в колата с усмивка, нали? Купето е като аптека с приятна музика :). Можете да й доверите детето си, тъщата, жена си :). Докато пътувате за среща или за дома, можете да завъртите и лек флирт, просто като едно фино начало на романтичната вечер с приятелката или съпругата :).

4. Вашата дама на сърцето - шофьор - винаги спестявате парите за такси при излизане с приятели, след което великодушно й ги давате за личния й паричен фонд.Винаги имате на кого да дадете съвет от висотата на уменията ви зад волана (ние прекрасно знаем, че уцелвате 5-та скорост от раз ... и задна също :); топлината, усмивката и закачката са ви на една ръка разстояние :) (а какво друго ви трябва??)

5. Без значение в качеството си на каква една дама управлява автомобил, когато се спука гума, на нея винаги ще се намери кой да й помогне :). А на вас????

Мисля, че темата не се е изчерпала, но основното е тук :).


Тагове:   още,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - жена в кола ......
12.10.2006 22:23
жена в кола е като звазда в небето - ти я виждаш, тя тебе НЕ
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kaka
Категория: Лични дневници
Прочетен: 353199
Постинги: 126
Коментари: 344
Гласове: 755
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930